Om oss

Velkommen til Intimous – din destinasjon for alt innen undertøy og sexleketøy. Vi er en del av World of eCom AS, et selskap dedikert til å tilby produkter som ikke bare inspirerer, men også forbedrer ditt intime liv.

Hos Intimous tror vi på kraften i intimitet og selvutforskning. Vårt mål er å skape et trygt og inkluderende miljø der alle kan finne noe som passer deres behov og ønsker. Uansett om du er ute etter å utforske noe nytt eller ønsker å oppgradere din nåværende samling, tilbyr vi et bredt spekter av produkter som kombinerer kvalitet, komfort og stil.

Vår Misjon

Vår misjon er enkel – å styrke mennesker til å uttrykke sin seksualitet på en trygg og tilfredsstillende måte. Vi er opptatt av å tilby produkter som både inspirerer og fremmer sunn, samtykkende og gledelig utforskning av intimitet.

Kvalitet og Anonymitet

Vi forstår viktigheten av diskresjon og anonymitet når det kommer til intime produkter. Derfor sørger vi for at alle våre leveranser er nøytralt pakket, og vi behandler all informasjon med største konfidensialitet. I tillegg samarbeider vi kun med pålitelige merker og leverandører for å sikre at du får produkter av høyeste kvalitet.

Bærekraft og Ansvar

World of eCom AS tar bærekraft på alvor. Vi arbeider kontinuerlig med å redusere vårt miljøavtrykk, fra valg av leverandører til emballasje og frakt. Vi streber etter å ta ansvarlige valg for å beskytte planeten vår, samtidig som vi leverer produkter som forbedrer våre kunders liv.

Kundeservice i Verdensklasse

Hos Intimous er kundene våre førsteprioritet. Vårt dedikerte team er her for å hjelpe deg med alt du måtte trenge, enten det gjelder produktspørsmål, bestillinger eller noe annet. Vi er stolte av å tilby rask og vennlig kundeservice som er tilgjengelig når du trenger oss.

Takk for at du velger Intimous. Vi ser frem til å være en del av din reise mot mer tilfredsstillende og meningsfulle opplevelser.

Våre brands